Categorii
Detalii produs


Multimetru (cu geanta)

Multimetru (cu geanta)
104,72
 • Multimetrul este un dispozitiv 4 în 1, care ajută la diagnosticarea problemelor gardului pentru a optimiza instalarea gardului electric și pentru a vă asigura că gardul continuă să funcționeze la niveluri ideale.
  Există patru moduri de operare din care să alegeți:
  Modul Fence Probe - indică cu exactitate direcția unei defecțiuni a gardului, care arată tensiunea și curentul
  Modul Fence Energy - măsoară cu precizie energia de ieșire de-a lungul gardului. Acest mod poate fi utilizat pentru a testa mărimea șocului pe care intrusul îl va primi în orice punct de-a lungul gardului, simulând intrusul. Acest lucru vă ajută să vă asigurați că tensiunea și energia sunt suficiente de-a lungul întregului gard pentru a oferi un șoc adecvat intrusului.
  Modul Fence Scope - acesta poate înregistra și afișa forme de undă ale impulsului electric al gardului. Distorsiunile în formele de undă (forma de undă) indică, în general, că există defecțiuni la gard.
  Modul Fence Noise - acesta indică cantitatea de interferențe electromagnetice generate de gard sau de alimentator. Această caracteristică ajută la găsirea izolatoarelor deteriorate, a scânteilor și a scurtcircuitelor de-a lungul gardului.
  Sacul se vinde separat.
  Specificații
  Afișaj (LCD): 128 x 64 pixeli, orientare peisaj, adâncime de culoare 1 biți / pix
  Temperatura de funcționare: -10 C până la +50 C
  Tip baterie: Alcalină 9V, 6LR6 / PP3, (17 mm x 26 mm x 48 mm), durata de viață normală a bateriei de 50 de ore (fără utilizarea luminii de fundal)
  Dimensiuni: 102 mm L x 50 mm H x 192 mm L Greutate: 298 g (cu baterie), 251 g (fără baterie)
 • Numar articol
  TL-FS
Creare magazin online