Condiții de cumpărare

TERMENI SI CONDIŢII

Magazinul electronic www.electricfence.ro este operat de către S.C. ELECTRIC FENCE SRL, identificată prin C.U.I. RO40006630, Nr.înreg. O.N.R.C. J5/2404/2018, având sediul social în Oradea, str Sucevei nr 14 ap 211, adresă de e-mail office@electricfence.ro, nr. de telefon 0771-787136.  Prezentul document stabileşte termenii şi condiţiile în care puteţi utiliza site-ul www.electricfence.ro. De asemenea, accesul pe site se va face sub autoritatea termenilor şi condiţiilor prezentate în acest document. Utilizarea site-ului ca vizitator, înregistrarea ca utilizator şi achiziţionarea produselor presupun implicit acceptarea tacită şi fără rezerve a acestor termeni şi condiţii, cu toate consecinţele care reies din acestea. 

DEFINIŢII

Consumator (Cumpărător ) - persoana fizică / persoană juridică sau altă entitate juridică ce emite o Comandă, iar în înţelesul OG. nr. 34/2014 - orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociaţii, aşa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 din Ordonanţa Guvernului nr.21/1992 privind protecţia consumatorilor, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

Comerciant (Vânzător) – S.C. ELECTRIC FENCE S.R.L.

Client - persoană fizică / persoană juridică care are sau obţine acces la Site, prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziţie de către S.C. ELECTRIC FENCE S.R.L. sau în baza unui acord de utilizare existent între S.C. ELECTRIC FENCE S.R.L. şi acesta şi care necesită crearea şi utilizarea unui cont.

Cont - secţiunea din site accesată printr-o adresă de e-mail şi o parolă care permite Cumpărătorului transmiterea Comenzii şi care conţine informaţii despre Client/Cumpărător şi istoricul Cumpărătorului în Site (Comenzi, facturi fiscale etc.).

Site - domeniul www.electricfence.ro şi subdomeniile acestuia.

Bunuri şi Servicii - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele şi serviciile menţionate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către subscrisa către dvs. în calitate de cumpărător.

Comandă - un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între subscrisa – în calitate de vânzător şi dvs. – în calitate de cumpărător, prin care subscrisa este de acord să livreze Bunurile şi Serviciile şi dvs. – în calitate de cumpărător, fiind de acord să primiţi aceste Bunuri şi Servicii şi să faceţi plata acestora.

Contract - o Comandă confirmată de către subscrisa.

Contract la distantă - contractul de furnizare de produse sau servicii încheiat între un comerciant (vânzător) şi un consumator (cumpărător), în cadrul unui sistem de vânzare organizat de către comerciant, care utilizează în mod exclusiv, înainte şi la încheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicare la distanţă.

 

Finalizarea contractului de achiziţie la distanţă – contractul se consideră încheiat în momentul în care vânzătorul acceptă şi confirmă comanda dată de cumpărător. Din momentul acceptării comenzii de către vânzător, între părţi este încheiat un contract cu efecte juridice şi cu drepturi şi obligaţii în sarcina ambelor părţi, aşa cum sunt definite ele în contract sau în condiţiile generale de afaceri, care sunt parte integrală din acest contract.

  1. Dispoziţii generale

 1. ELECTRIC FENCE S.R.L., în calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului electricfence.roîşi rezervă dreptul de a schimba şi actualiza în orice moment conţinutul acestui website, precum si Politica de confidenţialitate şi Termenii şi condiţiile de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă.
 2. Termenii şi condiţiile de folosire se supun legislaţiei romane. În caz de litigiu, se va încerca mai intai o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucratoare de la înregistrarea reclamaţ În cazul în care nu se poate ajunge la o înţelegere în termenul precizat anterior, va fi considerată competentă instanţa judecătorească din aceeaşi structură administrativă cu sediul ELECTRIC FENCE S.R.L.
 3. Încheierea oricărei contract în vedera cumpărării oricărui produs din magazinul electronic se realizează prin confirmarea comenzii. Furnizorul înregistrează contractul cu numărul de comandă.
 4. În cazul în care comanda nu este finalizată în 48 de ore de la plasarea comenzii, comanda Clientului va fi anulată din sistem, iar din cauza anulării Furnizorul nuîşi asumă răspunderea pentru evantuale daune.
 5. Comenzile pot fi plasate electronic în magazinul online www.electricfence.ro. Comenzile plasate prin telefon, fax, e-mail nu vor fi acceptate.
 6. Informaţiile privind statusul comenzilor, vor fi trimise electronic (prin e-mail).
 7. Se consideră acceptare a acestor termeni şi condiţii de către Cumpărător, dacă Cumpărătorul îşi plasează comanda prin metoda 5.

 

   2. Gama de produse care pot fi comandate, utilizarea serviciului

 1. Un produs comandabil reprezintă toate mărfurile din Magazinul electronic www.electricfence.ro. Caracteristicile produselor şi condiţiile de comandă ale produselor pot fi găsite pe pagina specifică a produselor.
 2. În cazul în care produsul comandat nu este disponibil, Furnizorul de servicii informează Cumpărătorul despre acesta imediat în scris, trimiţând un mesaj la adresa de e-mail a Cumpărătorului şi va returna orice sumă preplătită în termen de 30 de zile de la expedierea informaţiilor.
 3. Furnizorul înlocuieşte gratuit produsele defecte. În cazul în care Cumpărătorul nu doreşte această opţiune, preţul de achiziţie al produsului va fi rambursat. În ultimul caz, Furnizorul va restitui suma preplătită în termen de 30 de zile de la data notificării defectului. Defectele produsului pot fi raportate electronic (prin e-mail).
 4. Preturile afisate in magazinul electronic electricfence.ro sunt exprimate in LEI si contin TVA (19%). Preturile NU includ costul de livrare al produselor, acesta fiind suportat de cumpărător (va fi comunicat cumpărătorului la confirmarea comenzii)

Electric Fence Srl îşi rezervă dreptul de a modifica preţul de achiziţie al produselor deja comandate, în cazul în care preţul de achiziţie indicat în magazinul Web diferă de lista oficială de preţuri din cauza unei erori de introducere a datelor sau a oricărei erori. În acest caz, Cumpărătorul poate anula contractul, dar nu poate solicita daune furnizorului de servicii.

Produsele comandate rămân proprietatea Furnizorului până la plata întregii sume.

 1. Imaginile produselor afişate în magazinul Web pot fi diferite de cele reale iar în unele cazuri, pot fi utilizate ca ilustraţii. Descrierile afişate pentru fiecare produs au caracter informativ şi pot să nu includă întotdeauna toate informaţiile despre produs. Furnizorul de servicii nu răspunde pentru greşeli sau date incorecte.
 2. Vizualizarea Magazinului Web nu este supusă înregistrării prealabile
 3. În magazinul nostru eletronic pot face cumpărături vizitatorii inregistraţ Informaţiile furnizate în timpul înregistrării (de exemplu, adresa de facturare, adresa de expediere) sunt stocate în mod implicit. Puteţi modifica setările implicite după logare făcând clic pe Modificare date
 4. Furnizorul nu va fi responsabil dacă numele de utilizator şi/sau parola Clientului devin disponibile pentru persoane neautorizate din orice motiv.

 

   3. Înregistrare / cumpărare

 1. Înregistrând sau cumpărând de pe www.electricfence.ro, Cumpărătorul declară că a citit şi a acceptat termenii şi condiţiile din prezentul contract şi Politica de confidenţialitate şi este de acord cu gestionarea datelor.
 2. În momentul achiziţionării din magazinul electronic www.electricfence.ro, se creează automat o comandă între Cumpărător şi Furnizor.
 3. Se încheie un contract electronic între Cumpărător şi Furnizor în următorul caz: Cumpărătorul plasează comanda şi Furnizorul o confirmă prin e-mail. Contractul de servicii este depozitat electronic de către Furnizor şi se păstrează cel puţin 3 ani după încheierea acestuia.
 4. Cumpărătorul este obligat să furnizeze datele sale reale la înregistrare / cumpărare.
 5. Produsele afişate pe site-ul www.electricfence.ro pot fi comandate online. Preţurile sunt în LEI şi includ TVA legal, dar nu includ livrarea la adresa de domiciliu. Taxa de ambalare va fi percepută pentru produsele indicate.
 6. În magazinul electronic, Furnizorul afişează numele, descrierea şi fotografia produsului. Imaginile afişate au caracter ilustrativ. Nu suntem responsabili pentru diferenţa dintre imaginea din magazinul online şi aspectul produsului.
 7. Dacă un preţ incorect este afişat pe site-ul web, în ​​special în ceea ce priveşte preţurile evident incorecte (produsul este semnificativ diferit de preţul obişnuit sau din cauza unei defecţiuni a sistemului, preţul este 0 sau 1 RON), Furnizorul nu va fi obligat să livreze pe acel pret. În acest caz, poate oferi livrare la un preţ acceptabil sau Cumpărătorul poate anula achiziţia.

 

   4. Paşii pentru a comanda

 1. Cumpărătorul poate începe achiziţia fără înregistrare. Numărul de produse disponibile în magazinul online se poate regla individual.
 2. Produsele selectate sunt plasate în coşul de cumpărături, care poate fi vizualizat oricând, făcând clic pe pictograma „coş”.
 3. Verificaţi lista produselor care urmează să fie achiziţionate.
 4. Cumpărătorul va furniza informaţiile personale, adresa de facturare şi de expediere pentru a finaliza achiziţia.
 5. Comanda în Calculator:
 6. Clientul intră în meniul Calculator.
 7. Introduce datele zonei care urmează să fie verificate în conformitate cu parametrii specificaţi de Calculator.
 8. Înregistrează secţiunea (secţiunile) în funcţie de condiţiile teritoriale.
 9. Înregistrează poarta (porţile) în funcţie de condiţiile locale.
 10. Adaugă produsele în coş
 11. Dacă cantităţile sunt corecte, se poate efectua o comandă făcând clic pe butonul Comandă.
 12. Cumpărătorul va furniza informaţii personale pt. facturare şi adresă de expediere pentru finalizarea achiziţiei.

               Din cauza datelor incorecte din Calculator, numărul de produse poate diferi de numărul de dispozitive necesare pentru instalare. Dacă va fi necesară o comandă suplimentară pentru a finaliza instalarea, toate cheltuielile suplimntare cad asupra Cumpărătorului.

 

   5. Modalităţi de plată

      Metoda de plată în avans: Furnizorul emite o factură proformă, conform căreia Cumpărătorul poate plăti pentru bunurile comandate. După înregistrarea plăţii marfa va fi expediată către Cumpărător.

   6. Transport

Furnizorul va îndeplini comanda în termen de 15 zile dacă produsul este în stoc. Furnizorul se va strădui să îndeplinească termenul de livrare, dar nu va fi răspunzător dacă termenul de livrare standard de mai sus nu poate fi respectat, în special după o vacanţă de 4 zile, când încercăm să îndeplinim numărul crescut al comenzii. În caz de întârziere, Furnizorul va face eforturi, dar nu va fi obligat să notifice Cumpărătorul.

Nu ne asumăm responsabilitatea pentru situaţiile în care coletul este returnat pentru că adresa era greşită sau destinatarul nu şi-a ridicat coletul. Obligaţia clientului este de a trece adresa corectă în comandă şi de a ridica coletul expediat de către noi.

Noi ne asumăm răspunderea pentru expediţii până la preluarea acestora de către firmele de expediţie. Orice reclamaţie sau răspundere cu privire la expediţie va fi făcută firmei de expediţie.

În momentul livrării / primirii, cumpărătorul este obligat să verifice integritatea pachetului şi a produsului.

  7. Metode de livrare

 • Prin curier:  - Pret fix de ambalare si transport pt zonele fara km suplimentari si separat pt zonele cu km suplimentari (colete intre 1-37kg max)
 • Transport special pentru comenzi voluminoase (paletizat) – preţ in funcţie de judeţ şi zonă

Nota: Preturile sunt fixe, fiecare reprezentand contravaloare unui colet in cazul livrarii prin curier sau unui palet in cazul transportului special.

Preturile sunt in LEI si includ TVA legal.

Dupa introducerea datelor de livrare se verifica inca odata metoda de livrare si zona de transport (daca sunt sau nu km suplimentari in cazul transportului prin curier) si dupa comunicarea acestora clientului se finalizeaza comanda.

 

   8. Promoţii, reduceri

Furnizorul are dreptul să anunţe oferte speciale şi reduceri la produsele oferite în magazinul web şi la taxa de livrare.

Cumpărătorul poate afla despre promoţiile şi reducerile pe baza informaţiilor publicate în magazinul web

 

   9. Reclamaţii

Cumpărătorul poate reclama, dacă a primit un produs defect sau dacă a primit altceva, decât ce a comandat sau dacă are alte observaţii, sugestii.

Cumpărătorul trebuie sa depună reclamaţia sa în cel mai scurt timp permis de circumstanţe.

Puteţi trimite reclamaţia sau observatia dvs. pe adresa de e-mail: office@electricfence.ro

Furnizorul va examina reclamaţia/observaţia şi va informa cumpărătorul prin e-mail despre soluţionarea acesteia.

Dacă dreptul de a solicita înlocuirea produsului sau restituirea preţului de achiziţie este justificat, Furnizorul de servicii va asigura livrarea produsului de înlocuire pe cheltuiala proprie sau restituirea preţului de achiziţie în termen de 15 zile de la returnarea produsului.

 

   10. Politica de retur

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumparare, fără penalitaţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Clientul va putea solicita schimbarea produsului, în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii coletului, fără penalitaţi şi fără invocarea unui motiv. In cazul solicitării unui alt produs se va achita diferenţa de preţ, dacă produsul este mai scump. S.C.ELECTRIC FENCE SRL va trimite produsul solicitat la schimb numai după ce Clientul a returnat produsul cumpărat iniţial. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile calendaristice de la data denunţării contractului de către consumator. Returnarea banilor ori, dupa caz, înlocuirea produselor fără penalitaţi şi fără invocarea unui motiv, se poate efectua în urmatoarele condiţii:

 • Starea aparatelor şi produselor achiziţionate trebuie să fie la fel ca la achiziţionarea / primirea lor, inclusiv ambalajele trebuie menţinute intacte.

Clientul nu are dreptul să opteze decât o singură dată pentru returnarea/înlocuirea unui produs în condiţiile art 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000. În cazul returnării/înlocuirii produselor ca urmare a renunţării la cumpărare, costurile de returnare/înlocuire sunt suportate de către client. Renunţarea la cumpărare în mod repetat va fi considerată un abuz, S.C.ELECTRIC FENCE SRL având posibilitatea să înceteze colaborarea cu clientul respectiv pentru o perioada nedeterminată. NOTA: În orice situaţie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie în aceeaşi stare, în ambalajul şi cutia originală, cu etichetele intacte si împreună cu toate documentele care l-au insoţit (factură, certificate de garanţie etc.).

Formularul de retur poate fi transmis vânzătorului la adresa de e-mail office@electricfence.ro sau prin poşta (scrisoare recomandată) – solicitarea trebuie să conţină urmatoarele informaţii.

Conform OG 34-2014 - CAPITOLUL 2: B. Model de formular de retragere

Prezentul formular se trimite înapoi completat doar dacă doriţi să vă retrageţi din contract.

- Către [aici se introduce numele, adresa poştală şi, dacă este cazul, numărul de telefon, numărul de fax şi adresa de email ale profesionistului]:

- Vă informez/Vă informăm (*) prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastră (*) din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse (*)/prestarea următoarelor servicii (*)

- Comandate la data (*)/primite la data (*)

- Numele consumatorului (consumatorilor)

- Adresa consumatorului (consumatorilor)

- Semnătura consumatorului (consumatorilor) (doar în cazul în care acest formular este notificat pe hârtie)

- Data

 (*)A se elimina menţiunea inutilă, după caz.

 

    11. GARANŢII

Toate produsele comercializate de catre site-ul www.electricfence.ro, beneficiază de condiţii de garanţie conforme legislaţiei în vigoare şi politicilor comerciale ale producătorilor. Produsele sunt noi, în ambalajele originale şi provin din surse autorizate de fiecare producător în parte.

Pentru a putea beneficia de garanţie, trebuie sa păstraţi documentele fiscale cu care vi s-au livrat produsele. 

    1. Garanţia de conformitate

Cât timp este valabilă garanţia legală pentru bunuri noi şi de ocazie?

În mod normal, garanţia legală este de 2 ani, dar poate fi mai mică pentru produsele cu o durată de viaţă mai scurtă.

Dacă produsul este defect, cine răspunde de remedierea situaţiei?

Vânzătorul, chiar şi în cazul achiziţiilor de pe internet.

Cât timp are cumpărătorul la dispoziţie pentru a-i notifica vânzătorului un defect?

2 luni de la observarea defectului.

Cine trebuie să dovedească prezenţa/absenţa unei defecţiuni şi cât timp are la dispoziţie pentru a face acest lucru?

În primele 6 luni de la livrarea produsului, vânzătorul este cel care trebuie să demonstreze că produsul nu era defect („inversarea sarcinii probei"). După aceea, consumatorul va trebui să dovedească existenţa defecţiunii.

Ce despăgubiri pot cere clienţii?

Clienţii au dreptul, să îi solicite vânzătorului să întreprindă una din următoarele acţiuni:

-     să repare produsul

 • să înlocuiască produsul
 • să anuleze contractul şi să le ramburseze integral sumele plătite

Reparare sau înlocuire

Există o „ierarhie a remediilor disponibile". Clientul trebuie să solicite, mai întâi, repararea produsului sau înlocuirea acestuia dacă repararea nu este o opţiune viabilă (de exemplu, pentru că este prea costisitoare). Vânzătorul trebuie să facă acest lucru într-un termen rezonabil şi fără vreun inconvenient semnificativ pentru consumator.

    2. Garanţia de tehnică

Când puteţi utiliza garanţia tehnică al produsului dvs.?

În cazul unui defect al unui produs puteţi apela ori la garanţia de conformitate, ori la garanţia tehnică

Ce drepturi aveti în cazul garanţiei tehnice?

Puteţi solicita repararea sau înlocuirea produsului defect.

Care este termenul limită pană cand puteţi beneficia de garanţie tehnica?

Puteţi solicita garanţia produsului dvs. în termen de un an de la cumpararea produsului. După expirarea acestei perioade, el îşi va pierde dreptul.

De la cine puteţi solicita garanţia tehnică si in ce condiţii?

Puteţi solicita de la producator sau distribuitor, dar in cazul garantiei de conformitate

va trebui să dovediţi că există o neconformitate.

În ce cazuri producătorul (distribuitorul) este scutit acordarea garanţiei?

Producătorul (distribuitorul) este scutit de acordarea garanţiei numai dacă poate dovedi că:

- nu a fabricat sau comercializat produsul în cursul activităţii sale

- defectul nu a fost recunoscut la momentul introducerii pe piaţă

- defectul produsului rezultă din aplicarea unei cerinţe legale sau de reglementare.

Producătorul (distribuitorul) trebuie să justifice doar un motiv de derogare.

Vă rugăm să reţineţi că, din acelaşi defect, nu puteţi apela la Garanţie tehnica şi de Conformitate simultan. Cu toate acestea, dacă aţi apelat deja la Garanţia de conformitate, puteţi apela şi la Garanţia tehnică împotriva Produsului (sau a unei părţi) înlocuit, împotriva producătorului.

 

   12. FORŢA MAJORĂ

 Nici una din parţi nu va fi răspunzatoare pentru neexecutarea obligaţiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare la termen şi/sau în mod corespunzător, total sau partial este datorată unui eveniment de forţa majoră. Forţa majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părţilor şi care nu poate fi evitat.

 

Dacă în termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu încetează fiecare parte va avea dreptul să notifice celeilalte părţi încetarea de plin drept a Contractului fără ca vreuna dintre ele să poată pretinde celeilalte alte daune-interese.

 

   13. LEGEA APLICABILĂ – JURISDICŢIA

Prezentul Contract este supus legii române. Eventualele litigii apărute între S.C. ELECTRIC FENCE S.R.L  şi Clienţi / Cumpărători se vor rezolva pe cale amiabilă sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluţionate de instanţele judecatoreşti române competente din Municipiul ORADEA.

 

Orice observaţie, sesizare sau reclamaţie ne puteţi trimite pe adresa de e-mail: office@electricfence.ro.

Politica de confidențialitate

Vânzătorul își rezervă dreptul de a stoca informații despre vizitatorii site-ului, solicitanți, cumpărători, respectiv: nume, adresa, email, telefon, produse comandate, pe durata necesară îndeplinirii comenzilor, comunicarea informațiilor despre promoții, precum și în vederea realizarii de statistici.

 

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private in sectorul comunicațiilor electronice, ELECTRIC FENCE SRL are obligația de a administra in condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale comunicate de Cumpărător. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operatorii Vânzătorului. Scopul colectării datelor este: emiterea facturii fiscale, informarea Cumpărătorului asupra stadiului comenzii și expedierea către acesta a produselor comandate.

 

Refuzul Cumpărătorului de a furniza aceste date determina imposibilitatea efectuării comenzii.

 

Conform Legii nr. 677/2001, Cumpărătorul beneficiază de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, de a solicita stergerea datelor din baza de date, de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției.

 

Vânzătorul se obligă să nu furnizeze nici o informație (nume, adrese, comenzi etc) la terțe părți cu excepția curierului sau poștei. Datele personale ale clienților vor putea fi transmise autorităților in drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

 

Este interzisă furnizarea de date false sau incomplete cand se completează o comanda, caz în care Vânzătorul își rezervă dreptul de a intreprinde măsuri legale împotriva persoanelor în cauză.

 

Observaţie:

 

*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;

 

*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

 

 

 

 

 

Prin înregistrarea pe acest site sau înscrierea la newsletter-ul nostru, ați acceptat utilizarea informațiilor dvs. personale în următoarele scopuri:

 

* ținând legătura cu tine,

* buletine informative obișnuite,

* vânzări directe,

* cercetare de piață

* îndeplinirea comenzilor

 

În timp ce navigați pe www.electricfence.ro, am setat cookie-uri în browserul dvs. Cookie-urile stochează informații anonime despre utilizarea dvs. de Web Store, cum ar fi. despre produsele din coș, limba selectată, moneda. Datele solicitate de cookie-uri sunt criptate și pot fi decriptate și interpretate de serverul Furnizorului.

Cookie-urile utilizate nu ne oferă în niciun fel acces la informațiile dvs. personale sau direct la dispozitivul dvs. Datele nu vor fi transmise terților. Datele sunt utilizate exclusiv în scopuri statistice și pentru a optimiza magazinul web.

Puteți controla, modifica și / sau șterge utilizarea cookie-urilor din browser în orice moment prin setările directe ale browserului.

 

Puteți solicita informații despre gestionarea datelor dvs. personale și dreptul de a rectifica datele dvs. personale și de a șterge sau bloca datele dvs. cu caracter personal (cu excepția gestionării obligatorii a datelor).

La cererea dvs., vom oferi informații despre datele pe care le prelucrăm și scopul prelucrării datelor, baza legală, durata, numele procesatorului de date, adresa (domiciliul). Informațiile sunt furnizate în scris și într-o formă inteligibilă în cel mai scurt timp posibil, dar nu mai mult de 30 de zile de la depunerea cererii.

Datele dvs. personale vor fi șterse în cazul în care prelucrarea lor este ilegală, dacă solicitați ca scopul prelucrării datelor să înceteze sau termenul legal pentru stocarea datelor a expirat, dacă acestea sunt incomplete sau eronate și nu pot fi remediate legal de către o instanță

Vă vom anunța rectificarea și ștergerea, precum și persoanele cărora le-am transmis anterior datele în scopul gestionării datelor. Notificarea poate fi eliminată dacă interesele legitime ale persoanei vizate nu sunt prejudiciate având în vedere scopul prelucrării.

Puteți să vă opuneți procesării informațiilor dvs. personale dacă

(a) datele cu caracter personal trebuie prelucrate (transmise) numai în scopul îndeplinirii unei obligații legale la care este supus cel care gestioneaza datele sau pentru a impune un interes legitim al controlorului, al destinatarului sau al unei terțe părți

(b) utilizarea sau comunicarea datelor cu caracter personal are ca scop marketingul direct, sondajul de opinie sau cercetarea științifică;

 1. c) exercitarea dreptului de protest este altfel permisă de lege.

Managerul date examinează, cu suspendarea simultană a procesării datelor, obiecția cât mai curând posibil după depunerea cererii, dar în termen de maximum 15 zile și informează solicitantul în scris despre rezultat. Dacă protestul este justificat, vom întrerupe procesarea datelor, inclusiv colectarea și transferul de date suplimentare și vom informa căruia am comunicat anterior informații personale despre protest, sunt obligați să ia măsuri pentru a pune în aplicare dreptul de protest.

Creare magazin online