GARD ELECTRIC

În România, au loc spargeri și pătrunderi prin efracție în fiecare oră.

Țintele predilecte ale hoților sunt casele din suburbii, parcurile industriale, terenurile extravilane pe care se găsesc bunuri de valoare (de exemplu, parcuri fotovoltaice), clădiri și terenuri deținute de companii. Până acum, în România, nu a existat o soluție fiabilă și legală protecția exterioară a terenurilor și a proprietăților. Până acum!

Cu siguranță că vă informați în permanență și că ați auzit și dvs. de diverse soluții exterioare pentru protejarea proprietăților. Detaliile exacte nu sunt cunoscute întotdeauna, dar știm din experiență că fiecare soluție are puncte slabe, existând clienți nemulțumiți.

Ce oferă produsul Așadar: gardul electric amplasat pe proprietate este una dintre cele mai eficiente tehnologii din zilele noastre pentru protecția proprietăților. Aceasta oferă o protecție activă 24 de ore pe zi. Pe lângă tensiunea de 9.000 de volți, gardul reprezintă și un obstacol fizic și psihologic, intrusul fiind anihilat imediat. Gardul electric asigură, simultan, protecție activă, dar și pasivă. Gardul este alcătuit dintr-un sistem de conductori care transmite un semnal în momentul atingerii (alertează), și electrocutează intrușii cu o putere de 5 jouli. Gardul funcționează conform standardelor UE și împiedică eficient pătrunderea ilegală. Dacă se implementează o monitorizare de la distanță, cu echipe care se deplasează la fața locului în caz de nevoie, nu este nevoie de pază umană la fața locului.

  • Sistemul poate fi utilizat legal, pentru împiedicarea pătrunderii ilegale pe proprietate.
  • Poate fi adăugat la gardul deja existent.
  • Asigură o protecție pasivă și activă de 24 de ore pe zi.

Rezumat: sistemul intimidează, alertează, împiedică, funcționarea nu este afectată de factorii de mediu, instalarea este simplă, raportul calitate-preț al acestuia este excelent, poate înlocui resursele umane.

Creare magazin online